IVÁDY GÁBOR

Full text search

IVÁDY GÁBOR
IVÁDY GÁBOR (független): Köszönöm szépen, elnök úr. Én is Nagy Csaba képviselőtársamnak szeretném mondani, hogy valóban nem egy jóízű vita az, ha elővesszük újra, mondjuk, a járások kialakítását. Nem örülünk neki, polgármesterek. De hogy - hogy is mondjam - konstruktív legyek még gondolatban is, azt mondom, hogy izgatottan várjuk azt, hogy mi sül ki belőle, és hogy hogyan fognak működni a járások.
(14.00)
Nekem meggyőződésem az, sok polgármestertársam nevében mondhatom ezt, hogy eddig is éppen elég közel intéződtek az ügyek az emberekhez, de meglátjuk.
Ha már ez bevezetésre került, akkor tiltakozni ellene, ahelyett, hogy megpróbáljuk kihozni belőle a legjobbat, szerintem egyszerűen butaság lenne. Arra felhívnám én is a figyelmet, képviselőtársam, hogy minél előbb lépni kell, főleg az 1. ajánlási ponttal kapcsolatban, hiszen az önkormányzatoknak már most - lehet, hogy talán már késő is - tudniuk kell, hogy milyen irányba nézhetnek körbe, kikkel tudnak majd közös hivatalokat kialakítani. Ezért, hogyha lehet, akkor én mély tisztelettel sürgetném önöket arra, hogy ezzel kapcsolatban valamilyen állásfoglalásra jussanak.
Azt pedig szeretném letisztázni, mert nem biztos, hogy jól jött ki abból, amit mondtam, hogy Borkai Zsolt javaslatát is támogatom. Minden olyan javaslatot támogatok és mellette érvelek, ami bármilyen módon felmentést ad a 85. § (7) bekezdésében foglaltaknak.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť