NAGY CSABA

Full text search

NAGY CSABA
NAGY CSABA (Fidesz): Köszönöm szépen. Én ismét megköszönöm Ivády Gábor képviselőtársam felszólalását. Nyilván egy elfogadott törvényjavaslatról van szó, tehát én nem hoznám újra elő a járási törvénnyel kapcsolatos vitát. Értem azt az érvelést is, amit elmondott Borkai Zsolt érvelésével kapcsolatban.
Göndör István képviselőtársamnak annyit válaszolnék, hogy azt gondolom, az a javaslat, amit mi ide letettünk az asztalra, és ami egyértelműen megfogalmazza azt, amit mi szeretnénk ezzel a javaslattal elérni, az egy olyan javaslat kifejtése, ami, azt gondolom, az önkormányzati szférában az együttműködési szinteket jól tudja szabályozni.
És talán még valamit az önkormányzati hivatalok kialakításával kapcsolatban. Az én véleményem szerint az nagyon fontos, hogy ilyen tekintetben újraszervezzük azokat a viszonyokat, amiket korábban kellőképpen nem szabályozott törvény alapján meg tudtak csinálni az önkormányzatok, mert az emberek és a polgárok érdekei előbbre valók, mint mondjuk, egy polgármesteri hivatal munkatársainak az érdekei.
Köszönöm szépen.
(A jegyzői székben dr. Stágel Bencét Móring József Attila váltja fel.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť