ZAKÓ LÁSZLÓ

Full text search

ZAKÓ LÁSZLÓ
ZAKÓ LÁSZLÓ (Jobbik): Köszönöm, elnök úr. Nagy Csaba képviselőtársam, miközben folyik itt a vita - ezek szerint a tévé közvetíti -, SMS-eket kapok Zala megyéből. Nem olvasom be, mert a jegyzőkönyv nyomdafestéke nem tűrné el. Ez az önök hozzáállására vonatkozott.
Viszont ön fölszólított, hogy sokadjára olvassam már el a törvényjavaslatot, amit százegyedjére is megtettem. Akkor én ismertetem önnel az ön általános indokolását: “A törvényjavaslat célja a közös önkormányzati hivatalok alakítására vonatkozó feltételek kiegészítése, pontosítása annak érdekében, hogy a javaslatban meghatározott önkormányzatok számára lehetővé tegye, hogy miniszteri jóváhagyás esetén megtagadhassák a közös önkormányzati hivatal létrehozására irányuló kezdeményezés teljesítését.” Magyarul: valami indokot adtak önök most a miniszter alá, nevezetesen a választókerületi határt, amibe belecsimpaszkodhat az elutasítás jóváhagyásakor.
De a részletes indokolásban viszont - egy félmondatot kijelöltem - “a hatékony munkavégzést nehezíti, ha a közös hivatalhoz tartozó települések nem azonos országgyűlési egyéni választókerülethez tartoznak”. Akkor legyen szíves, ez egy minimálkérés, hogy legalább azt tessék elárulni, hogy a négyévente sorra kerülő választások milyen módon nehezítik a hatékony munkavégzést. Higgye el, a feleségem pedagógus, kérek tőle tanácsot, hogy milyen pedagógiai módszerekkel vezessem rá önt a válaszadásra, legyen szíves megtenni, hogy elmondja: mi a kapcsolata az országgyűlési választókerületi határnak a hatékony munkavégzéshez?
Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť