ELNÖK (dr. Latorcai János)

Full text search

ELNÖK (dr. Latorcai János)
ELNÖK (dr. Latorcai János): Most soron következik a Magyar Agrár-, Élelmiszer-gazdasági és Vidékfejlesztési Kamaráról szóló 2012. évi CXXVI. törvény, valamint a földmérési és térképészeti tevékenységről szóló 2012. évi XLVI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat módosító javaslatának kivételes sürgős eljárásban történő határozathozatala és a zárószavazás. Jakab István és Győrffy Balázs fideszes, valamint Sáringer-Kenyeres Tamás kereszténydemokrata képviselők önálló indítványát T/8285. számon, a mezőgazdasági bizottság ajánlását pedig T/8285/4. számon kapták kézhez képviselőtársaim.
Tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést, hogy a bizottság a T/8285/4. számú ajánlás egyetlen pontját támogatja. Kérdezem önöket, elfogadják-e ezt az indítványt. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 241 igen, 53 nem és 2 tartózkodó szavazattal elfogadta.
(10.30)
Most a zárószavazás következik. A kormány a tegnapi napon már nyilatkozott arról, hogy az előterjesztést támogatja. Kérdezem önöket most, elfogadják-e a T/8285. számú előterjesztést annak imént módosított szövege szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az előterjesztést 240 igen szavazattal, 52 nem ellenében, 2 tartózkodás mellett elfogadta.
Mielőtt az utolsó szavazásra rátérnénk, tisztelettel tájékoztatom az Országgyűlést, hogy az alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottság a határozathozatalokat követően a főemelet 58. számú szobájában ülést tart. Kérem a bizottság tagjait, hogy szíveskedjenek az ülésen megjelenni.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť