DR. SZÉL BERNADETT

Full text search

DR. SZÉL BERNADETT
DR. SZÉL BERNADETT (LMP): Köszönöm a választ, de nem tudom elfogadni, ugyanis hozzám teljesen más információk jutottak el, konkrétan az érintettek, hogy úgy fogalmazzak, tiltakoztak az ellen, hogy ilyen döntés szülessen.
Én továbbra is azt kérdezem, hogy önök miért léptek vissza. Miért léptek vissza, amikor az előző olimpiákon ugyanannyi pénzzel jutalmazták a teljesítményeket, idén pedig nem tették ezt.
Amit ön felhozott érvet, azt én sajnos nem tudom elfogadni. A mostani felszólalásomra készülve is konzultáltam az érintettekkel, és a mai napig nincs elrendezve ez a kérdés, hogy miért kaptak kevesebbet a paralimpiai sportolók, mint az ép sportolók.
Ráadásul - és ezt hadd emeljem itt most ki pluszkörülményként - ezek az emberek a felkészülési körülményekben sem kaptak ugyanannyi segítséget, mint az ép sportolók, gyakran nyolc óra munka mellett kell hogy erre az embert próbáló erőfeszítésre felkészüljenek. Ennek ellenére születtek Londonban kiemelkedő eredmények, amelyek már csak ennek okán is megérdemelnék az egyenlő bánásmódot, ugyanazt az elismerést, mint az olimpiai sportolók. (Taps az LMP soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť