DR. VITÁNYI ISTVÁN

Full text search

DR. VITÁNYI ISTVÁN
DR. VITÁNYI ISTVÁN, az alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottság előadója: Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Az alkotmányügyi bizottság a tegnapi ülésén tárgyalta az előttünk fekvő T/6577. számú törvényjavaslatot, amely a gyermekbarát igazságszolgáltatásról szól.
Az a ritka pillanat volt az alkotmányügyi bizottság ülésén, amikor az alkotmányügyi bizottság kormánypárti és ellenzéki tagjai teljes mértékben egyetértettek az előterjesztett törvényjavaslattal, illetőleg a törvényjavaslatot támogatták. A hozzászólók kiemelték azt, hogy olyan jogszabályról van szó, amely a gyermekek kifejezett védelmét szolgálja az igazságszolgáltatás területén, és néhány módosító javaslattal az ellenzék is támogathatónak tartotta az előttünk fekvő törvényjavaslatot.
Így aztán nem volt kétséges az, hogy az alkotmányügyi bizottság egyhangú szavazattal általános vitára alkalmasnak találta a törvényjavaslatot.
Köszönöm a figyelmüket. (Taps a kormányzó pártok padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť