JÁVOR BENEDEK

Full text search

JÁVOR BENEDEK
JÁVOR BENEDEK (LMP): Köszönöm a szót, elnök úr. Nagyon örülnék, ha elfogadhatnám államtitkár úr válaszát, és arról biztosított volna, hogy a magyar kormányzat ki fog állni az ambiciózus 3 százalékos cél mellett. Ez biztosítja mind Európa, mind Magyarország számára, hogy teljesíteni tudjuk a klímaváltozás elleni küzdelemben az Európára és Magyarországra kirótt kötelezettségeinket, hogy a magyar gazdaság, a magyar építőipar számára olyan lehetőségeket és olyan munkahelyeket teremtsünk, amelyek nélkül ez az ország nagyon sokáig már nem tud elmenni.
Az április 19-20-ai ülésen hivatalos döntés természetesen nem fog születni, de ön is tudja és én is tudom, hogy ezeken a találkozókon születnek meg a valódi álláspontok. Tehát nem a végső hivatalos találkozón, hanem ezeken a találkozókon dőlnek el a dolgok. Nagyon fontos, hogy ki áll ki az irányelv mellett, és a magyar kormány veszi-e ehhez a bátorságot. Itthon pedig rengeteg hiányosság van, a zöldberuházási rendszer, a klímaalap, a klímafőosztály mind hiányzik.
A válaszát nem tudom elfogadni. (Taps az LMP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť