SCHEIRING GÁBOR

Full text search

SCHEIRING GÁBOR
SCHEIRING GÁBOR (LMP): Köszönöm szépen. Köszönöm a választ, sajnos nem tudom elfogadni, ugyanis még mindig nem kaptunk megnyugtató választ arra, hogy Varga Jenő hogyan lett felszámolóbiztos. (Dr. Fónagy János: Bíróság!) A bíróság ugyanis a Hitelintézeti Felszámolót jelölte ki. Varga Jenőről annyit tudunk, hogy egyszer csak a semmiből előbukkant, illetve annyit tudunk róla, hogy van egy közös cége Pintér Sándorral, amit nemrég alapítottak, illetve annyit tudunk róla, hogy a feleségét még a szocialisták jelölték alkotmánybírónak, tehát meglehetősen szoros politikai kapcsolatot ápol minden irányban.
Nem látjuk a garanciát arra, hogy a Malév vagyonelemeinek felszámolása során ezek a bevételek, a vagyon értékesítéséből, felszámolásából származó bevételek hogyan fognak a munkavállalókhoz és a költségvetéshez jutni, és nem pedig mindenféle, politikához közeli oligarchákhoz. Sajnos a folyamat eddigi átláthatatlansága meglehetősen nagy kérdőjelet tesz a mellé, hogy a Fidesz mennyire elkötelezett az átlátható és a köz érdekének megfelelő felszámolási eljárás mellett.
Köszönöm szépen. (Taps az LMP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť