DR. KONTRÁT KÁROLY

Full text search

DR. KONTRÁT KÁROLY
DR. KONTRÁT KÁROLY belügyminisztériumi államtitkár: Tisztelt Képviselő Úr! A szabálysértési törvényt vagy a büntető törvénykönyvet nem hiszem, hogy salátatörvénynek lehet nevezni, azok csak arról a törvényjavaslatról szólnak, amelyeket az előterjesztő abban megfogalmazott.
Tisztelt Képviselő Úr! A nemzeti együttműködés kormánya a törvény előtti egyenlőség talaján áll, senki nem állhat a törvények fölött, nemre, fajra, felekezetre, bőrszínre, származásra tekintet nélkül; ezt a magyar rendőrség minden egyes intézkedésével bizonyítja. Tisztelt Képviselő Úr! Amit ön állít, azt az országos rendőr-főkapitányi utasítás egyértelműen megfogalmazza: célja a bűnmegelőzés, a rendőrség személyi állományának felkészítése, valamint a kölcsönös segítségnyújtás, magyarán az emberek biztonságának a növelése.
Tisztelt Képviselő Úr! Arra szeretném tisztelettel kérni önt és a Jobbik frakcióját, hogy a jövőben támogassák azokat a törvényjavaslatokat, amelyek a közbiztonság megerősítését, javítását szolgálják, és támogassák a rendőrséget is a munkájában.
Köszönöm a figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť