MIRKÓCZKI ÁDÁM

Full text search

MIRKÓCZKI ÁDÁM
MIRKÓCZKI ÁDÁM (Jobbik): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Azért ne beszéljünk félre! Salátatörvényeket, egymáshoz nem illő törvényeket persze hogy nem szavazunk meg, ez volt az egyetlen oka. (Taps a Jobbik soraiban.) Szögezzük le azonban, hogy önök nem tudtak rendet tenni sem két hét, sem másfél év alatt, és ami fontosabb, hogy közvetve elismerték azt a jelenséget, azt a sajnálatos jelenséget, amit a Jobbik évek óta mond és lassan mondom: igen, szociokulturális alapon sajnos létezik cigánybűnözés.
Csak két konkrét példát hadd említsek! Teljesen egyértelmű, hogy az országos rendőrkapitány által tavaly decemberben kiadott utasítás milyen kisebbségre vonatkozik. És egy másik érdekes példa: az önök egyik fontos képviselője, Kocsis Máté, aki a rendészeti bizottság elnöke, valamint polgármester Józsefvárosban, létrehozott saját önkormányzatában saját pénzből egy olyan szervezetet, amely tökéletesen megfelel kinézetében, céljaiban, tevékenységében az önök által üldözött és feloszlatott Magyar Gárdának, illetve Szebb Jövőért Polgárőrségnek. Erről kellene beszélni (Az elnök csengetéssel jelzi az időkeret leteltét.), hogy lám-lám, a pintéri rendőrség nem tudta megoldani a közbiztonság feladatát.
Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť