NYAKÓ ISTVÁN

Full text search

NYAKÓ ISTVÁN
NYAKÓ ISTVÁN (MSZP): Tisztelt Ház! (Zaj. - Az elnök csenget.) Én maximálisan értem képviselőtársaimat, hiszen az egykulcsos személyi jövedelemadóval önöknek 50, 100, 150, 350 ezer forinttal nőtt a jövedelmük egy hónapban (Zaj. - Közbeszólások a Fidesz oldaláról: A tiéd is!), éppen ezért a tapsot értem. 500 milliárd forint ment el a gazdagoknak a jövedelmére, hogy több legyen nekik. Elment sok minden MOL-részvényekre. Ezek az emberek csak egyetlenegy dolgot kérnek és kérdeznek: hogyha ezeknek a gazdagoknak több jár, akkor nekik mikor jár közmunka, mikor jár tisztességes bér, mikor jár tisztességes kenyér?
Tisztelt Államtitkár Úr! Az ön szavában én már csalódtam, belátta ön is, nem lett jobb, nem lett szebb a közfoglalkoztatás rendszere, éppen ezért tisztelt képviselőtársaimtól csak annyit kérnék, hogy adjuk oda a foglalkoztatási bizottságnak megvizsgálásra ezt a kérdéskört; azzal együtt, hogy lehet ebben a teremben hatalmas tetszést aratni…

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť