FEJÉR ANDOR

Full text search

FEJÉR ANDOR
FEJÉR ANDOR (Fidesz): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Szeretnék köszönetet mondani valamennyi képviselőtársamnak, aki a törvény vitájában fölszólalt, és egyébként érezhető volt valamennyiük részéről a jó szándékú hozzászólás, hozzáállás. Voltak természetesen egy-egy hozzászólásban olyan elemek, amelyek nem biztos, hogy helyénvalók, de engedelmükkel ezekre most nem térnék ki.
Azokból a felszólalásokból, amelyek elhangzottak az elmúlt percekben, számomra az derült ki, hogy igenis helyénvaló ennek a törvénynek az elfogadása, ugyanis számos olyan anomáliával találkozhatunk, amelyek megoldásra várnak, és nekünk elsősorban arra kell odafigyelnünk, hogy egyre kevesebb emberéletet követeljen egy-egy fűtési szezon.
Tizennégy éve foglalkozom ezzel a kérdéskörrel, önkormányzati vezetőként szembesültem először ezekkel a problémákkal, és igen, képviselő úr, én is találkoztam olyannal, hogy megérkezett a kéményseprő, nyújtotta a számlát, és hogyha olyan volt a tulajdonos, akkor odaadta a pénzt, hogy lehetőleg még söpörni se kelljen utána. Találkoztam azzal a jelenséggel is, hogy tükörrel nézték meg egy-egy kémény állapotát. De olyannal is találkoztam már, hogy magára adó, szakmailag felkészült kéményseprő már rendelkezik olyan műszerezettséggel, amely mondjuk, a kéményben áramló égéstermék összetételét, az áramlási sebességet tudja vizsgálni, tehát igenis ebbe az irányba kell elmozdulnunk. Annál inkább, mert ma már, amikor számítógép-vezérlésű kazánokról beszélhetünk, azt gondolom, nem lehet kérdés, hogy esetleg kibélelünk vagy nem bélelünk ki egy kéményt.
Elnök úr, szeretnék azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulni önhöz, figyelembe véve, hogy számos képviselőtársunk említést tett arra vonatkozóan, hogy módosító indítványokat szeretne benyújtani, ennek lehetőségét a mai ülésnap végéig szíveskedjen biztosítani a Ház.
Köszönöm szépen a figyelmüket.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť