DR. BUDAI GYULA

Full text search

DR. BUDAI GYULA
DR. BUDAI GYULA vidékfejlesztési minisztériumi államtitkár: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársam! Az ön kérdésének az a címe, hogy miért titkoljuk el. Önök miért titkolták el? (Derültség és taps az MSZP soraiból.) Képviselőtársam, én konkrétan tájékoztattam önt, hogy az NFA honlapján megtalálható. (Közbeszólások az MSZP soraiból: De nincsen fenn!) Képviselőtársam, menjen fel az NFA honlapjára, és nézze meg! (Közbeszólás az MSZP soraiból: Nincsen fenn!)
Képviselőtársam, a pályázaton nyertesek és vesztesek értesítést kapnak. Ön pedig rébuszokban beszél, fantom fideszes képviselőkre és politikusokra hivatkozik, akik nyertek. Képviselőtársam, nevezze meg, hozza nyilvánosságra, mondja el! (Gőgös Zoltán: Mondom!) Képviselőtársam, még egyszer mondom, hozza nyilvánosságra, nevezze meg! Mint ahogy én önt megneveztem, aki az újfehértói pályázatot visszavonta.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť