GŐGÖS ZOLTÁN

Full text search

GŐGÖS ZOLTÁN
GŐGÖS ZOLTÁN (MSZP): Államtitkár úr, nem vártam mást egyébként, igaz, hogy az összes ilyen feljelentést meg pert mind elbukta, amit most fölsorolt, és most már én is erősen gondolkodom, pedig egy béketűrő ember vagyok, hogy bepereljem jó hírnév megsértése miatt, mert minden ügy le lett zárva, és minden ilyen felvetést elvesztett. Nem tudom, hogy hányszor szedi még elő ezeket a mondásait.
Nem erről kérdeztem. Én arról kérdeztem, hogy igaz-e, hogy országgyűlési képviselő hozzátartozója a nyertesek között van.
(15.40)
Miért nincs fenn a honlapon a nyertesek névsora? Miért kellett titoktartási kötelezettséget aláírni mindenkinek? És miért fizettetnek olyan pályázatért, ahol másnap megmondta a helyi fideszes ember, hiába erőlködtök, úgyis én fogok nyerni?
Én erre kérdeztem rá, és hogy ez világos legyen, jövő héten szerdán majd az ellenőrző albizottságban - mert kezdeményeztük az összehívását - az NFA elnöke meg a miniszteri biztos bemutathatja azokat a dokumentumokat, ami alapján eldönthető, hogy most hány állategységes egy fideszes tagsági könyv, államtitkár úr. (Taps az MSZP és a függetlenek soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť