BABÁK MIHÁLY

Full text search

BABÁK MIHÁLY
BABÁK MIHÁLY (Fidesz): Mélyen tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársam! Nagyon fontos kérdés van ma napirenden, az embereket ez érinti, nagyon komolyan érinti a közlekedésüket és még a gazdaságot is.
Nehéz helyzetben van, mélyen tisztelt hölgyeim és uraim, a kormány, ugyanis el szeretném mondani minden epés megjegyzés ellenére, hogy az elmúlt években a panama, a pénzkiszivattyúzás témaköre volt a MÁV, a BKV, a Volán, a Malév és az útépítések.
Mélyen tisztelt Hölgyeim és Uraim! Olyan költségvetési terheket róttak az országra, és úgy eladósították pontosan a panamáik kapcsán, mert kiszerveztek, eladták például a teherfuvarozást, lerobbantották, kifolyt a pénz, feneketlen zsákba töltötték bele a pénzt.
Mélyen tisztelt Hölgyeim és Uraim! Igen, ebben a kérdéskörben, amely minden embert érint, rendet kell tenni, mégpedig komoly rendet kell tenni. Én azért kérem önöket, hogy fejezzék be a személyeskedést, különösen a szocialista képviselőtársaim, mert azért, hogy ma a tömegközlekedés ilyen helyzetben van, elsősorban önök a felelősek. Tönkretették e tekintetben is az országot, nem kívánom még egyszer megismételni azokat a panamákat, de ha akarják, elmondom, hiszen a MÁV szintén fejte az állami költségvetést, a BKV-nál büntetőügyek vannak, a Volán-kérdésben hasonló módon, a Malévnál és az útépítések táján is. Önök nagyon büszkék azokra az útépítésekre, amelyek nyolcszorosába kerültek, mint Európa más országaiban.
Mélyen tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kilopták a pénzt a közlekedésből, és most ebben a helyzetben a kormány az, amelynek ezt meg kell oldani, mégpedig az emberek és a gazdaság érdekében, mert az a bűn, hogy a gazdaságot nem segíti jelenleg a közlekedés, a mobilitás, a lehetőség, önöknek tudható be, és kérem, alázattal próbáljanak ehhez a kérdéshez hozzáállni, mégpedig támogató, rendet tevő javaslataikkal.
Mélyen tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Ezt kérem mindannyiuktól. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť