DR. IPKOVICH GYÖRGY

Full text search

DR. IPKOVICH GYÖRGY
DR. IPKOVICH GYÖRGY (MSZP): Köszönöm a szót, tisztelt elnök úr. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Manninger képviselőtársam szavai ingereltek hozzászólásra. Én abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy egy regionális fejlesztési tanácsban ülhettem az elnök úrral, és pontosan figyelemmel kísérhettük az akkori fejlesztéseket, az akkori közlekedésszervezési megoldásokat és a mostaniakat is. Igazán csodálkozom, hogy arcpirulás nélkül tetszett elmondani a hozzászólását. (Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Megszokhattuk!) Valamennyi fejlesztés, ami annak idején megindult és folyamatban volt, jelenleg megállt a régióban. Utalhatnék a 86-os út építésétől kezdve bármi másra.
Az a törvénytervezet, amit önök előterjesztettek, egyre ad lehetőséget, tisztelt képviselőtársam: hogy nem szelektálunk a terhelt, illetve feladat nélküli vasúti vonalak között, hanem fűnyíróelv szerint itt olyan vonalakon is meg fogják önök szüntetni a közlekedést, ahol nagy igény lenne rá.
(11.00)
A fővonalakra, az intercity-járatokra és egyéb olyan dolgokra ad ez majd lehetőséget, amelyek általánosságban sújtják a közlekedni vágyó, illetve tömegközlekedést igénybe vevő embereket, és teljesen félreviszi az ön érvelése a figyelmet attól a valós problémától, amit közösen kellene kezelnünk.
Köszönöm. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť