DR. JÓZSA ISTVÁN

Full text search

DR. JÓZSA ISTVÁN
DR. JÓZSA ISTVÁN (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Én igyekszem szakmapolitikai, aktuálpolitikától mentes, de kritikai-szakmai hozzászólást tenni az előterjesztés egészéhez, mert való igaz, hogy a személyszállítási ágazat újraszabályozása évek óta húzódó, megoldandó feladat.
Nincs bent Babák Mihály képviselőtársunk… (Babák Mihály dr. Staudt Gáborral beszélget. - Babák Mihály dr. Józsa István felé: Nem lát maga engem?) Nem látom, mert eljött a helyéről, drága képviselő úr! (Derültség. - Az elnök csenget. - Babák Mihály: Nyissa ki a szemét!) Úgyhogy nagyon örülök, hogy a teremben tartózkodik. Akkor figyelmesen hallgassa a szakmai hozzászólást, ugyanis én csak azt akartam javasolni, hogy a saját államtitkárára figyeljen, mert ráférne az a szakmai ismeret, amit tőle megkaphatna. És ahogy most itt a Jobbikkal kvaterkázik, az csak beleillik ebbe a képbe, hogy a Fidesz meg a Jobbik egyre inkább összenő, mert hát összenő, ami összetartozik. (Dr. Staudt Gábor: Ti is a börtönökkel összenőttök lassan!) Úgyhogy megtaláltátok egymást. Én nem teszek személyeskedő megjegyzést, csak Babák Mihályra…

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť