IVANICS FERENC

Full text search

IVANICS FERENC
IVANICS FERENC (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Ház! Pál képviselőtársam hozzászólása meglehetősen farizeus hozzászólás volt, azt gondolom, talán még egy kicsit freudi hozzászólásnak is minősíthetnénk, nevezetesen, amikor megpróbálja a Kádár-rezsimmel összemosni a mostani demokratikus kormányt. Úgy hiszem, ez mindenképpen egészen égbekiáltó.
Gyakorlatilag a Szocialista Párt a saját irháját akarja menteni, amikor ilyen összemosásokat tesz, hiszen mindannyian és pontosan tudják, hogy az a Kádár-diktatúra, amelyik az '56-os forradalmat leverte, majd embereket gyilkolt meg, több embert, mint Haynau, az semmiképpen sem azonosítható a mostani demokratikus kormányok egyikével sem. És ebbe még, ne adj' isten, beleértem a szocialisták által vezetett kormányokat is, még ha van is a működésükkel probléma. Tehát ezeket összemosni elég szomorú, és egy demokratikusan megválasztott parlament képviselőjétől pedig egészen megdöbbentő. Úgyhogy, kérem, tartózkodjon az elkövetkezendőkben az ilyen jellegű megfogalmazásoktól, mert ezek rosszat jelentenek az országnak.
Örülök, hogy ezt ilyen viccesnek találják, tisztelt szocialista képviselőtársak. (Közbeszólások az MSZP soraiból. - Taps a Fidesz padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť