SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Manninger Jenő azt mondta, hogy van egy bizonyos bája ennek a helyzetnek. Igen, igaza van, képviselő úr, van egy bizonyos bája ennek, sokszor éreztem így a parlamentben, amikor azok, akik az elmúlt 22 évről tehetnek, egymásra mutogatnak. Hiszen ez a közösségi közlekedés ahol tart, az ugyanúgy az önök hibája is, mint a mellettem ülő MSZP hibája, önök ezt közösen csinálták. (Felzúdulás a Fidesz soraiban.) Azt mondta, hogy kétperces vezeklés az MSZP részéről, elmondja a nyolc évet, de nem arról kellene beszélni most már lassan két éve, hogy folyamatosan visszautalnak, hogy milyen rossz volt az elmúlt nyolc évben! El kellett volna számoltatni őket, volt két évük eddig, el kellett volna számoltatni, hogy ne így legyen!
Ipkovich képviselő úr azt mondja, hogy szálltak a repülők, épültek az utak, dübörögtek az autóbuszok. Persze, ez így volt, ez így történt; csak közben azt felejtik el, hogy miközben szálltak a repülők meg épültek az utak, addig önök együtt, a legendás 70-30 százalékos elosztás szerint közösen tönkretették az országot, és itt tart az ország. Önöknek közösen köszönhető az, hogy jelen pillanatban ez az ország itt van. De nyugodtan mutogassanak továbbra is egymásra, és ne történjen semmi változás. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť