SPALLER ENDRE

Full text search

SPALLER ENDRE
SPALLER ENDRE (KDNP): Köszönöm a választ. Az előző kormányok a józan ésszel ellentétes törvényeket hoztak, majd az életüket normálisan élőkre rontottak, és megbüntettek mindenkit, aki szembejött. Az igazi bűnösöknek persze hajuk szála sem görbült. A teleautó is egy ilyen jelenség volt. Azért büntettek embereket, mert együtt akartak működni másokkal. Fontos, hogy a jelenség szemléletében legyen változás. Az is fontos, hogy e konkrét kérdésben elérjük, hogy az emberek bízzanak az együttműködésben. Ha az emberek együttműködnek, azon mindannyian nyerünk. Az is igaz természetesen, hogy ugyanakkor az adóelkerüléshez egy újabb kaput nyitni nem lehet, de szerintem nagyon is világos az a határ, ameddig ez egy civil kezdeményezés, és ahonnan egy ez álcázott üzleti tevékenység.
Köszönöm, hogy azt mondta válaszában, hogy áttekintik ezt a tevékenységet, és megnyugtatóan rendezni fogják. Köszönöm a szót. (Szórványos taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť