DR. JÓZSA ISTVÁN

Full text search

DR. JÓZSA ISTVÁN
DR. JÓZSA ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Ez olyan volt, mintha a vádiratot összekeverné az ítélettel. Maga itt az ítéletet olvasta fel. Hát vége van már ennek a vizsgálatnak? Olyan keményen, dacosan harcolnak itt most önök az Európai Unióval a különböző kötelezettségszegési eljárások kapcsán! Ez egy teljesen érthető politikai hozzáállás, de az más kérdés, hogy mérhetetlen károkat okoz az országnak. Ennek a mérlegét a későbbiekben majd meg lehet vonni. A befektetők bizalmi indexe ezzel összefüggésben a mélypontra süllyedt.
Honnan veszi azt, hogy ezzel a bizonyos EU által elítélt juttatással kapcsolatban azonnal felmerül a visszatérítés kötelezettsége? Ez egy hároméves procedúra. Önök végigkormányozhatnak 2014-ig ezzel a visszatérítési kérdéssel együtt.
A másik az, hogy ki van bajban. Én úgy gondolom, hogy alapvetően azok az utasok és azok a dolgozók vannak bajban, akik most nem tudják a feladatukat elvégezni, mert nincs ilyen cég - sajnos az önök kormányzása alatt ment csődbe ez a cég -, és nem tudják igénybe venni a szolgáltatást. Mi felajánljuk, hogy ez legyen nemzeti ügy, ön viszont félrelöki azzal, hogy mi vagyunk bajban. Nem mi vagyunk bajban! Azok vannak bajban, akik a csőd következtében nem tudnak dolgozni, és nem juthatnak a szolgáltatáshoz.
Az pedig, hogy mi a rossz döntés, egy korrekt vizsgálatban lenne kideríthető, amely az egész tíz évre vonatkozik. Ne próbálja a prekoncepcióját így védeni! Azzal lehetne, ha elfogadná a tízéves vizsgálatot.
Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť