DR. SCHIFFER ANDRÁS

Full text search

DR. SCHIFFER ANDRÁS
DR. SCHIFFER ANDRÁS (LMP): Köszönöm szépen, elnök úr. Az általános vitában azért vetettük föl, illetve kezdeményeztük, hogy jó volna ezt a vizsgálatot nem 2002-ben elkezdeni és 2010-ben befejezni, mert a sajtóhírek szerint készült még két évvel ezelőtt egy tanulmány arról, hogy hogyan lehetne a Malévot megmenteni, egészen pontosan, ha elkerülhetetlenné válik a Malév csődje, akkor hogyan lehetne akár már másnap egy új nemzeti légitársaságot indítani.
Nekem igazából kérdésem lenne a volt kormánybiztos úrhoz vagy kormánybiztos úrhoz. Kikérte magának legutóbb, hogy én agrárállamtitkárnak nevezem, nem szeretnék vádaskodni, nem nevezem államtitkárnak. (Közbeszólás a Jobbik padsoraiból: Már az.) Szóval, az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy mi a tudomása erről az elkészült tanulmányról, mi az oka annak, hogy a kormány ennek ellenére késlekedett azzal, hogy akár már másnap készenlétbe helyezzen egy olyan társaságot, amelyik képes átvállalni a nemzeti légitársaság funkcióját.
Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť