BABÁK MIHÁLY

Full text search

BABÁK MIHÁLY
BABÁK MIHÁLY (Fidesz): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Azért azt nyilvánvalóan kell látni, hogy mi az oka annak, hogy ez a két törvényjavaslat bekerült a tisztelt Ház elé. Le kell szögezni, hogy a szocialisták 8 éves regnálása, a szuperbruttó, annak kivezetése és minden egyéb más csalárdság, amit elkövettek (Zaj az MSZP soraiban.) ezzel az országgal szemben, az, hogy nem emeltek béreket, minimálbért, és az is, mélyen tisztelt képviselőtársaim, hogy önök most csökkentésről beszélnek, az egyéb járulékok csökkentéséről - hát gondolják végig! Amikor önök 52 százalékról 82 százalékra kótyavetyélték az ország pénzét (Zaj az MSZP soraiban.), 25 év múlva érjük el, hogy a 2002-es szinten legyen az államadósság! 25 év szükséges ahhoz, hogy visszatérjünk a 2002-es államadósság szintjéhez! Tudják, mekkora gond ez? Ezt mind önök hagyták! És akkor önök beszélnek megvilágosodásról? Arról, hogy hogyan kell kormányozni? Buta a kormányzás, amikor tönkretették az egész országot?
Kérem, minden olyan körülményt, amelyben itt próbálunk rendet tenni, a helyére tenni, kijavítani, mind önök gyökereztették a 8 éves regnálásuk alatt! Tetszenek már érteni? Önök hiteltelenek! Arról beszélnek, amit elrontottak! (Zaj az MSZP soraiban.) A saját hibáikat erre a kormányra akarják meszelni!
Hölgyek, Urak! Ez a törvényjavaslat, amely napirenden van, azért van, mert a 8 éves kormányzás alatt annyi hibát követtek el, hogy egy más gazdaságpolitikával, az emberekről szóló gazdaságpolitika bevezetésével rendet kell tenni abban, amit önök elrontottak és elhibáztak. (Zaj az MSZP soraiban. - Az elnök csenget.)
Mélyen tisztelt Hölgyeim és Uraim! Remélem, megérti az ország, hogy jót szeretnénk. Mikor gondoltak önök arra, hogy támogassanak valamit, és csökkentsék a gondokat, mondjuk a munkáltatók részéről? Ez egy kompenzáció, egy lehetőség, amivel a munkáltatók élhetnek, de önök az okai annak, hogy ezzel ma, 2012-ben élni kell. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť