BABÁK MIHÁLY

Full text search

BABÁK MIHÁLY
BABÁK MIHÁLY (Fidesz): Elnézést kérek az elnök úrtól, de Józsa képviselőtársam ismételten olyan dolgokat mondott, hogy célt tűztek ki.
Józsa Úr! Nem 8 évvel ezelőtt kellett volna önöknek kitűzniük olyan célokat, amelyek az ország érdekét szolgálják? (Dr. Józsa István: Akkor is megtettük!) Ez nem sikerült önöknek, mélyen tisztelt Józsa úr.
De hogyha már azt mondja, hogy nem kap az ország hitelt, és mi vagyunk hiteltelenek, a kormány hiteltelen - kedves Józsa úr, milyen hitelt kell most visszafizetni 2012-ben? Azt, amit önök felvettek, 8 ezer milliárdot kell visszafizetnie ennek az országnak, azt a pénzt, amit önök elkótyavetyéltek! (Zaj az MSZP soraiban.) Tetszenek érteni? És megduplázták az államadósságot 8 év alatt! 25 év alatt fogjuk tudni visszarendezni 2002-es szintre az államadósság szintjét.
Mélyen tisztelt Hölgyeim és Uraim! Szóval, a hiteltelenségről ennyit, és hogy önök milyen célt tűztek ki, tudják, én mondanék önöknek egy célt, csak az nem volna ideillő, azt tűzzék maguk elé! Köszönöm szépen, elnök úr, hogy szólhattam, nem mondom inkább el. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť