DR. JÓZSA ISTVÁN

Full text search

DR. JÓZSA ISTVÁN
DR. JÓZSA ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Az a baj, hogy hazudott a Fidesz, amikor azt mondta, hogy mindenkinek jobb lesz, és hazudik most is, amikor azt mondja, hogy senkinek nem lesz rosszabb. Az Orbán-kormány adórendszere következtében több mint 3 millió embernek kevesebb a keresete most, mint tavaly volt. Ez egy borzasztó eredmény (Zaj a kormánypártok soraiban.), amit önök akármilyen előzmények után két év alatt produkáltak. Nagyon ostoba gazdaságpolitika az, amelyik egy ilyen adórendszert fenntart ilyen áldozatok árán.
Tehát ez az ostoba, egykulcsos adórendszer, lehet mutogatni 8 évre, akármire, a helyzeten semmit nem változtat, hogy képtelenek úrrá lenni a saját rögeszméjükön, hogy ezzel a torz egykulcsos adórendszerrel, amit összevissza toldozgatnak-foldozgatnak - mert most végül is erről van szó -, nem lehet elérni azt a célt, amit a szocialisták kitűztek; önök csak szajkózzák, hogy a foglalkoztatást kell növelni. Ez az ország csak akkor tud előbbre jutni, hogyha a foglalkoztatást javítjuk. Önök persze kiabálhatnak, hogy ki a hiteles, ki a hiteltelen. Ha jól tudom, konkrétan most önök nem kapnak hitelt, tehát az önök hitelessége nem áll meg jelen esetben, a Fidesz-kormány közvetlenül hiteltelen (Zaj a kormánypártok soraiban.), képtelen bármiféle hitelt felvenni, senki nem ad hitelt a szavának, és ez a törvény is ehhez járul hozzá.
Folt hátán folt, 3 millió ember keres kevesebbet! Térjenek észhez! Állítsák talpára a dolgot, vezessék be a progresszív adórendszert! (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť