GÖNDÖR ISTVÁN

Full text search

GÖNDÖR ISTVÁN
GÖNDÖR ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Aradszki Képviselő Úr! Ön azt mondta, hogy elhibázott dolog, hogy a szocialisták járulékcsökkentést követelnek továbbra is. Tisztelt Képviselő Úr! Ön, aki megfordult vállalkozásban, ugye, nem mondja azt - vagy ha mondaná, akkor majd Czomba úr meggyőzi önt -, hogy attól, hogy az szja-ból eltüntettek egy kulcsot, a munkáltatóknál csökkentek a foglalkoztatási költségek? Mert ez a magánember zsebében marad, tehát nem lett kevesebb sem a járuléka, sem a bére.
Tisztelt Képviselő Úr! Viszont ezzel szemben, ha csökkentjük a járulékot, az azt jelenti, hogy fehéríteni a munkáltató tud, mert ő jelent be vagy nem jelent be. Ez a butaság, amit önök most csinálnak, tisztelt képviselő úr, megint a feketefoglalkoztatás irányába megy meg a feketegazdaság irányába, mert azt a hiányzó pénzt, amiről itt majd beszélünk - és majd én magam egy hosszabb hozzászólásban próbálom önöknek elmagyarázni -, feketén és zsebbe dugják oda, mert nem tudja kitermelni ennek a bérnek a terheit. Tehát ha ön ezt nem érti, akkor nagyon nagy baj van, és akkor érthető, hogy a kormány miért ezen a buta gazdaságpolitikán és buta adópolitikán megy a mai napig.
Köszönöm szépen a szót. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť