NOVÁK ELŐD

Full text search

NOVÁK ELŐD
NOVÁK ELŐD (Jobbik): Kontur Páltól és Vas Imrétől szeretném megkérdezni: tényleg semmi önérzetük nincsen? Schiffer András többször próbált kiprovokálni önöktől valamiféle választ, többször sértően mameluknak nevezte önöket, ez sem zavarja önöket, ezt is lenyelik? Csak azért, hogy megkaphassák és felvehessék a tiszteletdíjukat? Tényleg parancsba kapták, hogy nem szólhatnak hozzá? És nem tudnak ilyenkor felállni, és elmondani, hogy kikérik maguknak, hogy önök mamelukok, és elmondanák a saját álláspontjukat legalább csak két percben? Pedig kitörne önökből, a folyamatos bekiabálásokból, látszik, hogy van mondandójuk. De ezt parancsba kapták? Hát hívják már fel az ügyeletes tartótisztet, valamelyik frakcióvezetőt vagy az amerikai nagykövetséget, hát kérjenek már engedélyt a hozzászólásra! (Dr. Rétvári Bence: Nálatok ez így megy?) Hát ezt komolyan, kiadták parancsba, hogy egy ilyen fontos kérdést úgy fognak lerendezni, hogy tévéközvetítési időn kívülre teszik, a médiát uralva ugye, szintén majd elintézik, hogy erről semmiféle érdemi beszámoló ne jelenhessen meg, és semmi hozzászólás? A feltett kérdéseinkre még csak egy látszatválasz sem? És akkor itt ülnek? Legalább mennének el balfenéken tényleg.
Láttunk már ilyen vitákat, amikor egyetlenegy képviselő sem volt benn, egy olyan részletes vita, amikor úgy érveltem módosító javaslatom mellett, hogy egy képviselő sem volt a kormánypárti padsorokban. Most van két darab, abból tényleg, mint Máris szomszédot, hallottuk felolvasni rezzenéstelen arccal, de egy saját szót nem hallottunk, csak a felolvasást. Egyáltalán nem veszik a fáradságot? Semmi önérzet nincs magukban, hogy ezekre válaszoljanak? Tényleg mamelukok? Cáfoljanak meg! (Taps a Jobbik padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť