SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Államtitkár úr, ön mellébeszél. Ön most itt számon kéri Novák Elődtől azokat a mondatokat. Cáfolja meg! Tudja, hogyan tudná megcáfolni? Ha nyilvánosságra hoznák az ügynöklistákat, és fehéren-feketén benne lenne, és azt mondaná, hogy Novák Előd hazudik. (Dr. Rétvári Bence: A bíróságon cáfolja meg!) Nem tudja megcáfolni. Azért, mert valakiről hat bizonyítékot kellene a bíróság elé tárni és abból egy hiányzik, de öt megvan, s ezért kimondja a bíróság, hogy nem teljesen bizonyított, ez nem megy. (Dr. Rétvári Bence közbeszól.)
A másik az, hogy Novák Előddel kapcsolatban amit elmondott, hitelesen mutatta be azt, hogy miért nem tárták fel eddig a múltat. Hitelesen mutatta be azt is, hogy vajon mi lehet az oka, hogy most is maszatolni próbálnak, államtitkár úr. Hozzák nyilvánosságra az ügynöklistákat, és akkor nincs gond! Akkor nincs miről beszélni.
Önök semmi mást nem csinálnak, jelen pillanatban pótcselekvést csinálnak, ami az önök választási kampányának része. Sőt, azt is mondhatnám, bemutatta azt is Novák Előd, hogy milyen ellenérdekeltsége van még most is a mai, jelenlegi politikának is ezzel az üggyel kapcsolatban úgy önöknek, mint az MSZP-nek, bár egyébként Tóbiás képviselő úr felszólalása alapján már lehet, hogy önöknek van több takargatnivalójuk, mint az MSZP-nek, tehát ez is egy érdekes kérdés. Ezeket cáfolni kellene, államtitkár úr!
És tudja, a cselekedetek és a kifelé való kommunikáció ékes példája; ez körülbelül ugyanaz most, államtitkár úr - bár látom, nem figyel, mert fontosabb dolga van -, mint amikor a Jobbik feljelentette Mátsik Györgyöt, azt a Mátsik Györgyöt, aki halálra ítélte Mansfeld Pétert, maga odajöhetett volna és segíthetett volna, és azt mondhatta volna, tessék, én is beállok maguk mellé, és csináljunk valamit ezzel az üggyel kapcsolatban. Nem, maga mit csinált? Annyit csinált, hogy megjelent egyszer egy Mansfeld Péter-pólóban.
Tehát kifelé mutatjuk, hogy mennyire odaállunk azok mellé az emberek mellé, akik áldozatok voltak, amikor meg cselekedni kellene vagy tenni kellene, akkor meg nem állnak oda senki mellé. Ugyanúgy, ahogy ön sem segített, egyetlenegy félmondattal sem (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), hogy a jelenleg… Majd nyomok még gombot.
Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť