SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm szépen, elnök úr. Államtitkár úr, eljutottunk a zárszóhoz, gondolom, majd most, amikor már nem tudunk válaszolni rá (Dr. Vas Imre: A Schiffer nem is kíváncsi rá!), akkor keményen megadja ezeket a válaszokat arra, amiket föltettünk. Abból gondolom egyébként, amilyen arrogánsan viselkednek képviselőtársai a háta mögött, hogy biztos valami hasonlóban lesz részünk.
Viszont én úgy érzem, államtitkár úr, hogy nem volt hiábavaló ez a vita. Azért nem volt hiábavaló ez a vita, mert talán nem lesz annyira szelektív az emlékezete, és megmarad az emlékezetében, hogy mit kért és mit követelt itt az ellenzék az elmúlt pár órában, mit szeretnénk elérni ebben a kérdésben. Talán emlékezni fog erre, és talán eszébe fog jutni - mert nincs kétségünk afelől, hogy önök a kétharmad birtokában meg fogják szavazni ezt a törvényt, és hirdetik majd mindenhol, hogy mekkora lépést tettek a kommunista bűnök elszámoltatásának az ügyében - majd akkor is az, hogy itt miről beszéltünk, hogy mit követeltünk, amikor esetleg majd egypár év múlva egy “Követelem az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalát!” pólóban jelenik meg itt az egyik ülésen.
Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť