DR. JÓZSA ISTVÁN

Full text search

DR. JÓZSA ISTVÁN
DR. JÓZSA ISTVÁN (MSZP): Köszönöm, elnök úr. Nagyon örülök, hogy Ékes képviselőtársam megmondta az igazat, és kifejtette, hogy a kormányzati struktúra degradációja miatt hozták be ezt a javaslatot. Ez nem változtat azon a tényen, hogy azért, mert önök degradáltak bizonyos kormányzati feladatokat, a minősített adat védelme, az közigazgatási feladat.
Tehát én megértem, hogy egy-egy területet most már nem miniszter, hanem államtitkár irányít, ettől ő még nem lett közigazgatási szakember. Tehát van mellette az adott minisztériumban, az önök által csúcsminisztériumnak nevezett miniszter mellett közigazgatási államtitkár, az van kiképezve erre a feladatra, annak vannak meg a megfelelő jogosítványai, tehát itt mindenképpen a kormányzati struktúra degradációját önök át akarják vezetni a minősített adatkezelés degradációjába is, ami kifejezetten adatvédelmi kockázatokkal jár a véleményünk szerint. Tehát ön igazat mondott, csak nem fogadható el mint indoklás.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť