ELNÖK (Lezsák Sándor)

Full text search

ELNÖK (Lezsák Sándor)
ELNÖK (Lezsák Sándor): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az Erzsébet-programról szóló 2012. évi CIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat módosító javaslatainak határozathozatala. Koszorús László és Kovács Ferenc képviselők önálló indítványát T/12664. sorszámon, a bizottságok együttes ajánlásait pedig T/12664/3. és 6. sorszámon kapták kézhez. Az előterjesztői zárszó már elhangzott, most a határozathozatalok következnek.
Tájékoztatom önöket, hogy az előterjesztők a kiegészítő ajánlás 1., 2., 3., 4. pontjait támogatják. Ez a javaslatsor kizárja az ajánlásban lévő 1-5. pontokat. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a támogatott módosító javaslatokat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: Seszták Oszkár képviselő úr igen szavazatával az Országgyűlés 238 igen szavazattal, 11 nem ellenében, 78 tartózkodás mellett a támogatott módosító javaslatokat elfogadta.
Határozathozatalunk végére értünk, a zárószavazásra jövő heti ülésünkön kerül sor.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť