TÓBIÁS JÓZSEF

Full text search

TÓBIÁS JÓZSEF
TÓBIÁS JÓZSEF (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Úr! Megütötte a fülemet az, hogy ha egy cég kap több tízmillió forint támogatást, és azt utólagos támogatásként kapja, akkor most ön azt mondja, hogy ezek után már meg se kapja, vagy elég-e, ha van valakinek szerződése az állammal, és az kellő garancia-e arra, hogy akkor azt ki is fizetik.
Kettő: a 80 ezer ember, az 80 ezer ember, államtitkár úr, és 80 ezer ember került abba a helyzetbe az elmúlt két hétben, hogy ma az állam hatóságai őket vegzálják. Ők megfizették a pénzt, nem tudták, mi fog velük történni, és nem tudja meg senki ma, hogy mennyivel olcsóbb vagy mennyivel drágább ugyanaz a gép, amely - ön úgy fogalmaz - árban közel hasonló, mert nem mondja meg, hogy olcsóbb vagy ugyanazért a befizetésért kapja meg ugyanazt a gépet. Ez jelen pillanatban az állam és az állampolgárai közötti bizalmat ássa alá, államtitkár úr, amit ezzel a pénztárgéptörténettel művelnek.
Nem fogadom el a válaszát, elnök úr. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť