ELNÖK (dr. Latorcai János)

Full text search

ELNÖK (dr. Latorcai János)
ELNÖK (dr. Latorcai János): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a devizahitelesek megsegítése érdekében szükséges egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat módosító javaslatainak határozathozatala és a zárószavazás. Rogán Antal és Balla György fideszes képviselőtársaink önálló indítványát T/12920. számon, a gazdasági bizottság első ajánlását pedig T/12920/5. számon kapták kézhez.
Tájékoztatom önöket, hogy a gazdasági bizottság ma reggeli ülésén új módosító javaslatot terjesztett elő, amelyet a T/12920/7. számú ajánlás tartalmaz.
Bejelentem, hogy az első ajánlás 2. pontjában szereplő módosító javaslatot előterjesztője visszavonta, így erről nem döntünk.
Most a határozathozatalok következnek.
Az első ajánlás 1. és 3. pontjaiban, valamint a második ajánlás 1. pontjában szereplő módosító javaslatokat a gazdasági bizottság támogatja. Emlékeztetem önöket, hogy az elfogadott Házszabálytól való eltérésnek megfelelően az Országgyűlés egy szavazással határoz a bizottság által támogatott indítványokról.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a bizottság által támogatott módosító javaslatokat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a támogatott módosító javaslatokat 198 igen szavazattal, 4 nem ellenében, 13 tartózkodás mellett elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Az elfogadott Házszabálytól való eltérésnek megfelelően most a zárószavazás következik. A határozathozatal előtt megkérdezem, hogy kíván-e valaki a kormány részéről felszólalni. (Dr. Cséfalvay Zoltán jelzi felszólalási szándékát.) Igen, Cséfalvay Zoltán államtitkár úr.
Megadom a szót, parancsoljon!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť