ORBÁN VIKTOR

Full text search

ORBÁN VIKTOR
ORBÁN VIKTOR miniszterelnök: Bár látszólag ugyanazt a nyelvet beszéljük, úgy tűnik, mégis mást értünk rajta. A visszaosztó vállalkozó nálunk nem melós, tisztázzuk a dolgot. (Dr. Schiffer András: Pontosan erről beszéltem.) Tehát ha valamelyik vállalkozót a visszaosztásban sérelem ért, ami ellen egyébként bűncselekmény okán följelentést kéne tenni, azt nem javaslom, hogy a munkásvédelem címszó alá írja be a noteszébe, képviselő úr. ((Derültség a kormánypárti padsorokban.)
Másodsorban, ami a szűkebb pátriánkat illeti, ami ön mondott, az rendben van, az eddigi egy bérlő helyett most van 35. Még egyszer ismétlem, a matematika szabályai érvényesek: a 35 több mint 1. Ez a gazdaságpolitikánk lényege, amit eddig kevesen tehettek meg, most sokan férhessenek hozzá.
Arra pedig, hogy ön miért nem tud arról az előző kormány idejéből Ausztriáig futó ügyről, ami a “madarak és virágok” címszó alatt futott, csak egy magyarázat van, nyilván még fiatal. De hát, mint tudja, a magyar demokrácia nem az ön parlamenti képviselői mandátumának időpontjában kezdődött, hanem sajnos már jóval korábban elkezdődött, és nemcsak dicsőséges pillanatai voltak, hanem kevésbé dicsőségesek is. Javaslom, azokat is tanulmányozza. Köszönöm szépen megtisztelő figyelmét. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť