DR. KONTRÁT KÁROLY

Full text search

DR. KONTRÁT KÁROLY
DR. KONTRÁT KÁROLY belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Képviselő úr, ön megalapozatlan állításaival riogatja az embereket. (Nyakó István: Sajnos igaza van.) Nem először teszik ezt, az elmúlt három és fél évben ezt teszik.
Ami a soroksári esetet illeti, szeretném tájékoztatni önt és a tisztelt Házat, hogy a súlyos bűncselekmény elkövetésének észlelése után a Budapesti Rendőr-főkapitányság azonnal 14 fős akciócsoportot, nyomozócsoportot hozott létre az ügy kivizsgálása érdekében, és minden esélyünk megvan rá, hogy az elkövetőt, elkövetőket elfogják, hiszen ebben az évben a Budapesten elkövetett valamennyi életellenes bűncselekmény elkövetőit a rendőrség elfogta.
Ezen túlmenően a Budapesti Rendőr-főkapitányság soron kívül megerősítette a soroksári rendőrőrs személyi állományát, készenléti rendőrök, lovas rendőrök, kutyás rendőrök teljesítenek szolgálatot, 50 százalékkal növeltük a létszámot. És hogy még mit tettünk? (Szilágyi György és Mirkóczki Ádám közbeszól.) Képviselő úr, kérem, hogy hallgassa meg a válaszomat. Felvettük a kapcsolatot Soroksár önkormányzatával, én beszéltem a polgármester úrral, alpolgármester asszonnyal, országgyűlési képviselő úrral, hogy mit tudunk tenni annak érdekében, hogy Soroksáron még nagyobb rend legyen, hogy az emberek megnyugodjanak, hogy elüljenek azok a hullámok, amelyek az önök megjelenésével és az önök provokációjával Soroksáron keletkeztek. (Mirkóczki Ádám közbeszól.) Megállapodtunk, és szeretném tájékoztatni a tisztelt Országgyűlést, hogy a …

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť