DR. PUSKÁS IMRE

Full text search

DR. PUSKÁS IMRE
DR. PUSKÁS IMRE (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Azt gondolom, azt még érdemes ebben a gondolatmenetben folytatni, hogy ahhoz képest, hogy honnan indultunk, tehát a vásárlóerő vonatkozásában a legterheltebbek voltak, a leginkább igénybe vettek voltak a magyar családok a rezsiárat illetően. A mostani intézkedéseknek, a 20 százalékos rezsicsökkentésnek köszönhetően érdemes megnézni, hogy hova jut el a rezsi ára Magyarországon.
A villamos energia ára 2007. februári szintre fog elérkezni - azt gondolom, ez is egy nagyon beszédes mutató, és egy mindenki által érzékelhető változást jelent -, míg a földgáz ára a mostani rezsicsökkentéssel a 2008. júliusi árszintet fogja elérni.
(16.00)
Azt hiszem, hogy a százalékoknál és különböző, talán bonyolultabbnak tűnő összefüggéseknél ez a legjobban mutatja, hogy milyen változások is történtek a rezsiárakat illetően.
Köszönöm szépen, elnök úr. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť