DR. HOFFMANN RÓZSA

Full text search

DR. HOFFMANN RÓZSA
DR. HOFFMANN RÓZSA, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Kedves Képviselő Asszony! Szeretném megnyugtatni, hogy mindez a változás az összes magyar gyerek érdekében történt és történik. Ha ön vagy az önöknek levelet író panaszkodók rugalmatlannak nevezik a rendszert, akkor nézzük az érem másik oldalát. Egy intézmény, ahová a szülő bekíséri vagy beengedi a gyermekét, felelősséggel tartozik érte. Ezért igen, célszerű, ha a szülő írásban kéri el akkor, amikor az éves rendet úgy állították be, hogy a gyerek minden délután bent marad az iskolában, de adódik egy-egy olyan nap, amikor el kell kérni. Szeretném elmondani, hogy ez egyáltalán nem új, ez így van évtizedek óta, a gyerekek sorsa iránt felelősséget érző pedagógus nem engedi szélnek a gyereket anélkül, hogy meggyőződne róla, valóban elkérték.
Megismétlem, hogy mindezeket a változásokat időben törvénybe foglaltuk, számtalan konferencián, kiadványban közöltük. S talán ismeri a szubszidiaritás elvét: a problémát ott kell megoldani, ahol jelentkezik. Ezek nem országos szintű gondok. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť