DÚRÓ DÓRA

Full text search

DÚRÓ DÓRA
DÚRÓ DÓRA (Jobbik): Tisztelt Államtitkár Asszony! A káosz szót nem magam találtam ki, hanem azokból a levelekből vettem, amelyeket a pedagógusoktól és a szülőktől kaptam. Ők írták ezt a szót nekem.
Én úgy látom, rendszerszintű problémáról beszélhetünk, amikor a mindennapos testnevelésnek nincsenek meg a feltételei, az egész napos iskola rugalmatlanul működik. Vagy ha a pedagógusok 32 óra, intézményben töltendő munkaidejéről szólunk, egyébként, annak ellenére, hogy állami fenntartásban vannak az iskolák, elképesztően nagy eltéréseket tapasztalunk a különböző iskolákban, és a pedagógusoknak egyáltalán nincsenek meg az azonos munkafeltételeik. Hiszen van olyan intézmény, ahol valóban megkövetelik ezt a bent tartózkodást, míg máshol haza tudják engedni a pedagógusokat, és otthoni körülmények között tudnak dolgozni.
A juttatásokkal kapcsolatban még mindig számos kérdésre nem tudnak válaszolni a KLIK-ben sem, és amennyiben egy sávban lehet meghatározni a jövedelmet vagy a kiegészítéseket, akkor gyakran a legalsó jövedelemmértéket határozzák meg, és szakemberhiány is előfordul nem egy intézményben. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť