MAGYAR ZOLTÁN

Full text search

MAGYAR ZOLTÁN
MAGYAR ZOLTÁN (Jobbik): Köszönöm a szót, elnök úr. Kénytelen vagyok reagálni az előbbi hozzászólásra. Azt egyetlen jobbikos képviselőtársam sem állította soha, hogy ha azokat a számokat összevetjük, amelyeket ön most itt felhozott, akkor azt a számot kapjuk, amelyet ön mondott, tehát hogy hazánk ilyen értelemben haszonélvezője az Európai Uniónak. De ez a szám, amit ön felhozott, az égvilágon semmit nem mutat, hiszen nincsenek benne azok a veszteségek, amelyeket az európai uniós tagságunk miatt kell elszenvednünk. Nem tette hozzá azokat a munkahelyek által keletkezett kieséseket, amelyek pont azért tűntek el Magyarországról, mert az Európai Unió tagjai vagyunk, nem tette hozzá a vámbevételek kiesését, nem tette hozzá azt, hogy az Európai Unió gyakorlatilag egyfajta - ez nemcsak Magyarországra, hanem minden perifériaországra igaz - gyarmatosítást hajt végre.
És ha már említette a mezőgazdaságot - arra talán egy kicsit jobb rálátásom van -, ezért hoznám ezt a példát. Az, hogy hatvan-egynéhány ezer forintos területalapú támogatásért minket gyakorlatilag kilóra megvásároltak, azt nem nevezném én pozitívumnak, hiszen ez az a folyamat, ami odáig vezetett, hogy Magyarországon nem mezőgazdaságról kell már sok esetben beszélnünk, hanem ipari nyersanyagtermelésről. Úgy gondolom, hogy ezeket mind-mind hozzá kellene adni azokhoz a számokhoz, amelyekkel ön dobálózik, és mindjárt egy sokkal szomorúbb kép jönne ki. Képviselőtársam csak erre utalt a felszólalásában, és úgy gondoltam, hogy ezzel mindenképpen ki kell javítanom az ön hozzászólását.
Köszönöm a szót. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť