ELNÖK (Jakab István)

Full text search

ELNÖK (Jakab István)
ELNÖK (Jakab István): Tisztelt Országgyűlés! Kérem képviselőtársaimat, hogy szíveskedjenek helyet foglalni. (Csenget.)
Tisztelt Országgyűlés! Most felkérem Móring József Attila jegyző urat, hogy aláírásra készítse elő az esküokmányokat, és dr. Karas Monika Zsuzsanna elnök asszonyt pedig, hogy kézjegyével lássa el azokat. (Megtörténik. - Az esküokmányt aláírató Móring József Attila gratulál dr. Karas Monika Zsuzsannának, és átadja az aláírt esküokmány egyik példányát. - Dr. Karas Monika Zsuzsannának elsőként Orbán Viktor és Kövér László, majd dr. Semjén Zsolt, Rogán Antal, L. Simon László, Harrach Péter, Volner János és dr. Schiffer András gratulálnak.)
(18.10)
Tisztelt Országgyűlés! Megköszönöm vendégeinknek az ünnepélyes pillanatokon való részvételt. Most záróvitával és zárószavazással folytatjuk munkánkat. (Az MSZP képviselői bejönnek az ülésterembe és elfoglalják a helyüket. - Zaj a kormánypárti oldalon. - Az elnök csenget.)
Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk munkánkat.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť