DR. NEMÉNY ANDRÁS

Full text search

DR. NEMÉNY ANDRÁS
DR. NEMÉNY ANDRÁS (MSZP): Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Miniszterelnök-helyettes Úr! Félek, ezt az utolsó mondatát sokan fogják még idézni negatív összefüggésben.
De egy kicsit másról talán. Orbán Viktor a levelében arról is beszélt, hogy a tőlünk kapott felhatalmazással teszi azt, amit tesz. Persze, eleve nehéz bármilyen felhatalmazásról is beszélni, hiszen nem beszélt a választások előtt arról, hogy mit fog tenni. De az egészen biztos, hogy sem tőlem, sem senki mástól nem kapott felhatalmazást, hogy az országba áramló összes uniós forrást legközelebbi barátjának, a Fidesz gazdasági finanszírozójának, Simicska Lajosnak és az ő cégeinek juttassa. (Moraj a Fidesz soraiban.) Még akár azon az áron is, igen, uraim, hogy a különböző szabálytalanságok, csalások miatt sokmilliárdos büntetést kapjunk, mint ahogy ma, tudjuk, kaptunk. Mert mi ez, ha nem hűtlen kezelés, a rábízott ország vagyonának illetéktelen kezekbe juttatása, akár az ország jövőjének feláldozása árán is?
Mert ne legyen kétségünk, bármit is mond az önök kommunikációs gépezete, a csalások miatt kiszabott büntetést nem a Közgép, hanem a köznép, mi mindannyian fogjuk megfizetni.
Nem fogadom el a választ. Köszönöm. (Szórványos taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť