MAGYAR ZOLTÁN

Full text search

MAGYAR ZOLTÁN
MAGYAR ZOLTÁN (Jobbik): Köszönöm a szót, elnök úr. Erről a zsebszerződéses bizottságról csak annyit, hogy az ön titkára tájékoztatott arról, hogy nem vagyok kívánatos személy a továbbiakban ezen a vizsgálaton, ennek a bizottságnak a munkájában, úgyhogy a harmadik üléstől (Szilágyi György: Szégyen!) nem is vehettem részt ebben a bizottságban.
Hogy a jogtiszta állapot fennáll vagy nem áll fönn, államtitkár úr, ezt nyilvánvalóan önök tudják jobban, de akkor végképp nem értettem, ha nincs semmi sumákolás és mutyi ebben a dologban, akkor miért nem lehetnek ezek az adatok nyilvánosak, államtitkár úr. Én nem azt kértem, hogy számoljon be nekem arról, hogy a jogtiszta állapot minden esetben fennáll-e, hanem arra kértem, hogy minden magyar ember számára elérhető módon mutassák meg, hogy kik birtokolják, kik használják a magyar emberek földjét és a vele járó milliárdokat a támogatásokon keresztül.
Az pedig, hogy egy évre kötik ezeket a szerződéseket, hazugság, államtitkár úr. Ön is nagyon jól tudja, hogy ezeket az egyéves szerződéseket minden évben megújítják, és van olyan földterület, ahol már harmadik éve kötnek egyéves szerződéseket. (Közbeszólás a Jobbik soraiból: Így van!) Meddig kívánják ezt folytatni, államtitkár úr? Ez nem válasz volt.
Köszönöm szépen, és természetesen nem tudom elfogadni. (Taps a Jobbik soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť