GÖNDÖR ISTVÁN

Full text search

GÖNDÖR ISTVÁN
GÖNDÖR ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Én tovább folytatom Szalay képviselő úrral. Szóval, képviselő úr, ne haragudjon, de én azzal vádolom önt, hogy ön ezt a törvényjavaslatot nem olvasta el. Ha elolvasta, akkor nem értelmezte. Önnek megírtak egy szónoklatot. (Dr. Szalay Péter felmutat egy iratot.) Az érvem a következő, képviselő úr. Ön azt állította, hogy így, ilyen körülmények között, és nem rabolom az időt, a készletfelhalmozásban is érdekeltek lesznek. Kellő tisztelettel kérem, nézze már meg a 14. §-t, ahol azt mondja a jövedékiadó-törvény módosítása, mert ez egy saláta, hogy amennyiben az adómérték változik, 15 napon túl már csak az új adómértékkel ellátott jeggyel lehet a terméket értékesíteni. Miért fognak akkor felhalmozni?
Szóval, egyszerűen azt mondom, hogy tényleg nem tudják. Teszem ezt azért, és mondtam még az előző napirendnél, önök ott tartanak az egyes törvényjavaslatoknál, mint Németh Szilárd, aki a XL. törvényt XI. törvénynek mondja. Ennyire nem volt fogalma arról, hogy mi a gázszolgáltatási törvény; önöknek pedig erről.
Köszönöm szépen a szót, elnök úr.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť