ELNÖK (dr. Latorcai János)

Full text search

ELNÖK (dr. Latorcai János)
ELNÖK (dr. Latorcai János): Most soron következik a Városliget megújításáról és fejlesztéséről szóló törvényjavaslat záróvitája. Papcsák Ferenc, Vas Imre és Lipők Sándor fideszes képviselőtársaink önálló indítványát T/13219. számon, az egységes javaslatot pedig T/13219/12. számon kapták kézhez és ismerhették meg képviselőtársaim. Az egységes javaslathoz benyújtott módosító javaslatról az alkotmányügyi bizottság T/13219/14. számon készítette el ajánlását, amely valamennyiünk számára elérhető volt.
Kezdeményezem, hogy az ajánlásban szereplő pontokat összevontan tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki ezzel egyetért, kérem, hogy kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm, ez látható többség.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége javaslatomat elfogadta.
Ennek megfelelően megnyitom a záróvitát az ajánlás 1-12. pontjaira, és megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni tisztelt képviselőtársaim közül. (Jelzésre:) Igen, elsőnek megadom a szót Hegedűs Lorántné képviselő asszonynak, a Jobbik-képviselőcsoportból, Hegedűs Lorántné képviselő asszonynak, az Országgyűlés jegyzőjének. Parancsoljon, képviselő asszony!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť