DR. GAUDI-NAGY TAMÁS

Full text search

DR. GAUDI-NAGY TAMÁS
DR. GAUDI-NAGY TAMÁS (Jobbik): Köszönöm szépen, elnök úr. Egy percben szeretném ügyrendi javaslatomat megtenni, és kettő percben indokolni, ahogy azt a házszabály előírja. Kérem, hogy biztosítsa a lehetőségét annak, hogy végigmondhassam a javaslatomat és indokolásomat.
Az ügyrendi javaslatom az lett volna, ha megadta volna a számomra a lehetőséget arra, hogy előtte mondjam el, a szavazás előtt, hogy ne hozzon most döntést az Országgyűlés ebben a kérdésben, figyelemmel arra, hogy ez az eljárás minden törvényes alapot nélkülöz. Azt nagyon jól tudja Kövér László elnök úr is, hogy ez az eljárás, amit velem szemben csinálnak, ez egy tudatos stigmatizáló, koncepciós eljárás, amely az ötvenes évek legprimitívebb és legaljasabb eljárásait idézi. Tehát a javaslatom az volt... - ugyanis tényállást nem tartalmaz az ön előterjesztése; azt mondja, hogy sértettem az Országgyűlés tekintélyét. Tudja, mi sérti az Országgyűlés tekintélyét? Ez a nevetséges eljárás, amit önök csinálnak. (Folyamatos zaj a kormánypártok soraiban.) Nem adnak lehetőséget arra, hogy kifejtsem az álláspontomat, nincsenek sem tények, sem bizonyítékok, semmilyen formában nem kívánnak lehetőséget adni arra, hogy elmondjuk, hogy önök akadályozzák a tisztességes (Zaj.) demokratikus ellenzék, mert mi vagyunk a demokratikus ellenzék, nem az MSZP az, nem a Demokratikus Koalíció, mi vagyunk az egyetlen demokratikus ellenzék, a Jobbik-frakció, amelyik komolyan veszi a munkát, komolyan veszi a feladatát. Azért küldtek minket ide, hogy a büntetés-végrehajtási törvényről is akár a bizottságban elmondjuk az álláspontunkat. Az, hogy Borbély Lénárdnak ez nem tetszett, neki az óráját kellett nézegetni és sürgetni kellett az eljárást, az az ő szégyene, az az ő primitívsége, az ő butasága, de hogy ezért minket folyamatosan három és fél éve Lukács Tamás nevezetű elnök folyamatosan bírál, megaláz és ennek megfelelően a munkáját nem végzi, ez elfogadhatatlan.
Úgyhogy kedves magyar választópolgárok, kérlek benneteket, vonjátok le a tanulságot (Zaj, felzúdulás a kormánypártok soraiban.), és döntsétek el majd ti, hogy kik a demokraták, és kik szeretnék Magyarország felemelkedését, mert a mostani kormányzat és az MSZP, Demokratikus Koalíció, Együtt és minden más formáció alkalmatlan erre.
Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť