DR. GAUDI-NAGY TAMÁS

Full text search

DR. GAUDI-NAGY TAMÁS
DR. GAUDI-NAGY TAMÁS (Jobbik): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Ez a törvény egy nyilvánvalóan a Magyarországot gyarmatosító, kifosztó elit érdekeit szolgáló törvény. Ne szépítsünk, elmondta Nyikos László képviselőtársam, hogy ez miért alkalmatlan a céljára. Itt például módosítják a termőföld-forgalmazásról szóló törvényt. Mint tudjuk, elnyújtják a biztonsági jegyek, tehát a kritériumok bevezetését. Tehát szabadrablás lesz a földben. És miért van a termőföldnél szabadrablás? Azért, mert az európai uniós tagságunkból fakadóan szolgai módon végrehajtja sajnos a kormánykoalíció is, mint ahogy ezt megelőzően a hazaáruló csapat is végrehajtotta azt a diktátumot, hogy Magyarország adja fel a saját légterét, szüntesse meg a Szent Korona fennhatóságát a magyar termőföld felett. Márpedig sajnos a föld szabadrablása folyik. Igen, képviselőtársaim, a 33. ajánlási ponthoz való hozzászólásom keretében ki kell hangsúlyozzam azt, hogy ez a módosítási javaslat sem segít azon a gyalázatos földtörvényen, amellyel szemben a pulpitus elfoglalásával tiltakoztunk, megpróbáltuk megakadályozni, hogy elkövessék ezt a hazaárulást, sajnos ez nem sikerült. Voltunk most vidéken, járjuk a vidéket, gyalázat, ami folyik, egyrészt a külföldi földrablók, másrészt az oligarcha földrablók rabolják a magyar földet, és a magyar emberek jövője, kilátása egyre szomorúbb.
Tehát én azt tudom mondani innét, hogy szakítani kell ezzel az Európai Unióval, amely ebben a formájában arra kényszeríti Magyarországot, hogy adja föl a saját lételemét. Sajnálatos módon hiába kértük, hogy tárgyalják újra a termőföldet és vegyék ki a csatlakozás során a tőke szabad áramlási fejezetből, tehát ne legyen szabad adásvétel tárgya, nem voltak rá hajlandók, nem tették meg. Sajnos nem marad más, mint az, hogy az önrendelkezési jog eszközével éljünk, éljünk az eleink által meghirdetett szabadságharcok szellemével, az ellenállás jogával. Éppen ezért az Európai Unióval való szakítás érdekében szembe kell szállni a gyarmatosítással. Erre kérem minden honfitársamat vidéken, mindenütt, a fővárosban és a vidéki városokban, álljanak ellen, és távolítsák el azokat az embereket, azokat a jelképeket, amelyek egyáltalán gyalázzák a mi életünket. Többek között például Orbán Viktor miniszterelnök úr megdicsért minket két évvel ezelőtt, hogy eltávolítottuk a Fehér Ház homlokzatáról az európai uniós zászlót, és Kövér László házelnök úr a székely zászlót távolította el.
Most viszont itt van a Házon belül ez az uniós zászló, és kérem, hogy (Hangosítás nélkül.) távolítsák el velem együtt a gyarmatosítás jelképét. (Taps a Jobbik soraiban. - Dr. Gaudi-Nagy Tamás az elnöki pulpitus bal oldalán lévő, dr. Lenhardt Balázs pedig az elnöki pulpitus jobb oldalán lévő uniós zászlót kiviszi az ülésteremből.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť