KOSZORÚS LÁSZLÓ

Full text search

KOSZORÚS LÁSZLÓ
KOSZORÚS LÁSZLÓ (Fidesz): Köszönöm a szót. Tisztelt Ház! Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Az előterjesztés alapvetően a kollektív befektetési szektort szabályozza újra. Ahogy azt a korábbi vitában is már számtalanszor elmondtam, a jelenleg hatályos befektetésialap-kezelőket és a kollektív befektetési formákat szabályozó törvény kereteinek megváltozását az európai uniós szabályozás kibővülése tette szükségessé.
Az indítványhoz benyújtott zárószavazás előtti módosító javaslatok számos pontosító jellegű és jogtechnikai módosítást tartalmaznak, amelyek megteremtik az indítvány benyújtása óta hatályba lépett jogszabályokkal való összhangot. Továbbá a módosító javaslat megteremti annak a lehetőségét is, hogy a Magyar Honvédség altiszti és legénységi állományának tagjai 2014. január 1-jétől visszamenőlegesen - hangsúlyozom: visszamenőlegesen - kiegészítő juttatást kaphassanak. A kiegészítő juttatás mértéke havonta 10 ezer forint.
Ezért is kérem képviselőtársaimat, hogy szavazataikkal támogassák a törvényjavaslat elfogadását. Köszönöm a szót, elnök úr. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť