TÁLLAI ANDRÁS

Full text search

TÁLLAI ANDRÁS
TÁLLAI ANDRÁS nemzetgazdasági minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen, hogy elfogadja, hogy a reklámadóból befolyó bevétel nem az ingyenes internet elterjesztését fogja majd szolgálni, és bízom benne, hogy ez azt is jelenti, hogy ön támogatja a kormánynak azt az elképzelését, hogy az oktatási infrastruktúrát fogjuk ebből a vélhetően 8-9-10 milliárd forintból majd bővíteni.
Az ön kérdésének a reklámadón túli felvetése, úgy gondolom, hogy akkor jöhet újra szóba, amikor az Országgyűlés a jövő évi, 2015. évi költségvetést tárgyalja, hiszen ott nyilván az ellenzéki képviselőknek a javaslatát is figyelembe fogjuk venni, mint ahogy eddig is, és természetesen, ha ön ezt fönntartja, és a jövő évi költségvetésben lát helyet ennek megvalósítására, azt a kormány természetesen meg fogja fontolni.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť