DR. TÓTH BERTALAN

Full text search

DR. TÓTH BERTALAN
DR. TÓTH BERTALAN (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. (Közbekiáltás a Fidesz soraiból: Ülj fel a buszra!) Úgy látszik, hogy egyre kevésbé bírja a nyomást, államtitkár úr. (Derültség a kormánypártok soraiban.) Valakinek a gatyáját kell, önnek pedig a száját kellene kimosni. Viszont nem hallottam azt, hogy Vida Ildikó lemondott volna; nem hallottam azt, hogy ön lemondott volna (Folyamatos zaj és közbekiáltások a kormánypártok soraiból.); vagy Varga Mihály lemondott volna a korrupciós vádak miatt, amit nem én fogalmaztam meg, az egész ország és a nemzetközi sajtó erről beszél. (Közbekiáltások mindkét oldalról. - Az elnök csenget.)
És ne haragudjon, nem tudok önnek hinni, mert a paksi beruházás kapcsán is közbeszerzést ígértek, nyilvánosságot ígértek, és most saját magukat (Zaj, közbekiáltások mindkét oldalról.) meghazudtolva hoznak be egy olyan törvényt, amely alapján mindent titkosítanak. Hogyan hinném el, hogy ezt a 169 milliárd forintot nem ugyanúgy fogják majd elherdálni, az ehhez kapcsolódó vagyoni elemeket, ahogy a paksi beruházásnál? Ne haragudjon, államtitkár úr, önök folyamatosan hazudnak (Felzúdulás, közbekiáltások a kormánypártok soraiból.) nem csak a mi szemünkbe; hazudnak a magyar emberek szemébe.
Nem tudom elfogadni a válaszát, és kikérem magamnak ezt a hangnemet. (Dr. Répássy Róbert Tállai Andráshoz: Legközelebb mondd azt, hogy tolvaj banda, ennyi az egész!) Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť