DUNAI MÓNIKA

Full text search

DUNAI MÓNIKA
DUNAI MÓNIKA (Fidesz): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! A Törvényalkotási bizottság véleményét szeretném önökkel ismertetni. A Törvényalkotási bizottság 2014. december 11-i ülésén megtárgyalta a magyar zászló és címer napjáról szóló H/2117. számú határozati javaslatot.
A benyújtott javaslat célja, hogy népszerűsítse az ismereteket a magyar történelemről, a magyar zászlóról és a nemzeti szimbólumokról, hogy erősítse a nemzeti öntudatot, hiszen a magyar zászló és a címer a nemzeti öntudat legfontosabb szimbólumai közé tartozik. A magyar zászló napjának küldetése a hazafias érzelmek felkeltése, a hazafias magatartás kialakítása. A zászló a nemzet összetartó ereje, amely összeköti a magyar fiatalokat és az időseket, a teljes magyar társadalmat.
A bizottsági ülés során a tagok vitát folytattak a Nemzeti összetartozás bizottságának módosító javaslatáról, amelyet bizottságunk az 1. és a 3., technikai módosításokat tartalmazó pontok kivételével 20 igen, 2 nem és 1 tartózkodás mellett támogatott. A bizottság az összegző módosító javaslatot és az összegző jelentést 20 igen és 3 tartózkodás mellett elfogadta. Köszönöm szépen a figyelmüket. (Szórványos taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť